lördag 20 december 2008

Mini golf anyone?



I väntan på sommaren och alla mini golf spel har Noah fått en ny outfit, vad tror ni, är det något liknande som Tiger Woods kanske använde när han började spela? Sydd av flossad joggingtyg och extra långa muddar.


Hoppas att ni alla får en härlig jul och gott nytt år!
Själv ska vi fira Julen i Sverige i år och då innebär det noga planering för att hinna fira födelsedag, äta tårta, öppna klappar och äta julmat.

tisdag 16 december 2008

Väggförvaringar


Äntligen är den senaste beställningen klar, efter att jag hade sytt klart kläderna i sista inlägget så började jag planera och sy på dessa två väggförvaringar. Innan jag säger ja att sy någonting som jag inte har sytt tidigare ska jag absolut sy upp en prototyp innan. Jag kan bara säga att sprätt kniven har fått arbeta som aldrig förr. Nu är dem klara och jag är jätte nöjd med dem, det hoppas jag att beställaren är också. Eftersom det tog lite längre tid än vad jag hade beräknat så sydde jag lite Tack! för att du fick vänta gåvor, två förkläden i olika modeller till stora och lilla syster. Hjärttyget har jag fyndat i höst och har många ideer på olika vår jackor tur att jag har runt 20 meter kvar.


I en av fickorna och på närbilden så glimtar man en liten tax som jag har sytt till en nära vän som jag har fått bo hos när jag har varit i London, lite roligt är det att hans hem finns med i senaste nr Elle på husesyn.