fredag 15 maj 2009

Säljer lite tyg

Jag har lagt ut några tyg auktioner på Tradera, bla av den underbara frottén. Kolla här

8 kommentarer:

Mustardseed sa...

Jag kommer inte till någar auktioner alls med den länken...:(

Mannagryn sa...

Nu har jag fixat det, tack Moderna

Emma sa...

Har du sytt något i bomullstyget i brun, orange, gul som säljes på Tradera? Någon bild på det? Försöker bara föreställa mig vad jag skulle sy om jag köper det. :)

Mannagryn sa...

Hej Emma! Tyvärr har jag inte hunnit sy något av det tyget än.

LillaBarn sa...

Vad kul!! Jag vann frotté tyget som går i rosa... Min email funkar inte, vi är hos mina svärföräldrar och jag kan bara ta emot mejl och allstå inte skicka... Går det bra om jag betalar med PayPal? Tala isåfall om hur mycket det kostar att använda Paypal så betalar jag såklart den utgiften!! Jag skickar addressen via email eller via Paypal message om det går bra (till min moster i Sverige, hon ska skicka hit lite andra tyger på samma gång). Tack =)

LillaBarn sa...

Jag vet inte riktigt vad det är för skillnad mellan de två. Vilken är minst trolig att slarva bort paketet??? Vi kör på den... Så fort jag vet vilken som är pålitligast, kan jag betala (och lägger såklart till 5.4% av den totala summan av tyg och porto.)
Tack igen, EMilie

LillaBarn sa...

Då tycker jag vi kör på DHL! Så då blir det 175kr+33kr=208kr. 5.7% av 208=11.856, så då blir det totalt 220kr. (Inte illa för någon som brukade fejka alla möjliga sjukdomar för att slippa mattelektionerna. Om jag inte räknat fel förståss...). Låter det rätt? Isåfall kan jag betala idag. Tack igen, Emilie

LillaBarn sa...

Nu har jag skickat över betalningen, 220kr. Jag skickade adressen i Paypal meddelandet, min moster har en hel del tyger som hon ska skicka hit (För här finns som sagt inte så mycket kul tyger om man inte har råtur när man går på second hand affär..)
Tack igen!!!!