torsdag 15 november 2007

En ny julklapp?


Ser att det är många bloggare som går i väntans tider. Blir så sugen på att ha en till liten bulle i magen jag också, det är ju snart två år sen jag fick Noah den bästa julklappen någonsin. Här bjuder jag på en bild när han är några dagar gammal.

9 kommentarer:

malin sa...

Jag blir också så sugen, mina 5 närmsta vänner väntar smått! Fast gubben tycker att det räcker med fyra barn :)

Mannagryn sa...

Ja, fyra är en del men ett tag funderade jag på att ha tio och bo uppe på ett berg i Afrika med får och getter. Det blir nog inte aktuellt just nu iallefall:) Jag har en vännina som väntar tvillingar nån gång till våren så det blir roligt att sy pytte smått till dem, själv får jag vänta.

hus och torp sa...

Men vilken söt liten kille!

stora lilla j sa...

Åh vilken plutt! Och så lik min egen tora j när han föddes, med lika mycket hår och lika svarta ögon... håller med om att man blir sugen, särskilt när så många går i väntans tider!

Anonym sa...

Tack för ditt trevliga besök inne hos mitt!
Vilken söt son du har.....och vilka häftiga kläder du syr!!! Kul med personliga kläder till barn...unika "one of a kind...precis som barnen, eller hur!?
Vi ses...ha det så bra!!

Mannagryn sa...

Åh tack! Han hade verkligen mycket hår när han föddes och jag blev lite överaskad att han inte hade lite ljusare ögon eftersom mina är blå, men dem är så fina. Fler barn blir det men det finns gott om tid. Vill helst inte hålla på att flytta med barn för mycket, fast min föräldra flyttade mycket med oss och vi verkar ha klarat det:)

Maria sa...

Förstår att suget kommer! Jag har tre så det räcker nog, men blir ändå sugen varje gång man hör om , ser nya små liv...

stora lilla j sa...

haha, jag har också blå ögon, min första har svart hår o svarta ögon, men mini är blond (!) och blåöggd... Det är ju litet roligare så - man vet aldrig vad man får! =)

lisa sa...

han är ju så fin så att man nästan dör! min är sju månader och jag kan ibland längta redan nu... fast jag ska njuta vidare på den lilla sockertopp jag har ett tag till.