måndag 8 oktober 2007

Första inlägget

Har nu följt en del bloggar religöst ett tag och tycker det är dags att skapa min egen blogg där jag kan visa upp det jag syr till min lilla gosse. Förhoppningvis blir det många inlägg och att jag kan inspirera och hjälpa andra. Jag blir själv väldigt inspirerad av alla fina alster som görs. De flesta inläggen kommer nog skrivas på svenska men en och annan kan bli på engelska eller svengelska. Ser ni nåt ni tycker om får ni gärna kommentera.

15 kommentarer:

mysklumpen sa...

Mannagryn! Härligt namn,jag som älskar mannagrynsgröt;) Lycka till i uppstarten ! Ska bli spännande att se vad du syr för någonting.
Jag kikar tillbaka snart igen!
M

mallikolli sa...

Hej Mannagryn!
Kul att du också startat en blogg! Jag startade min för ca 3 veckor sen och är redan fast! Det är superkul! Säger som mysklumpen, ska bli kul att se vad du syr sedan. Lycka till! Kram Daniela

Thea sa...

Ser med spänning fram emot kommande alster. Och du har läst textildesign också... Här kommer med andra ord finnas en helt del att lära :-) Kul!

Botilda sa...

Ska bli spännande att se vad du syr! Och lite tips och inspiration från England kommer att bli kul

Jes sa...

Välkommen till bloggarnas värd! va roligt att få en ny blogg att besöka & hämta inspiration i från :)Gått textil desigt, då har man ett proffs att rådfråga :)

Maria sa...

Ja nu har du skapat höga förväntningar! :) Skojar bara, ska bli jättekul att få se vad du syr till din supersöte son. London är min favoritstad, lyllo dig som bor där!

Maria sa...

Eh, såg just att du inte bor i London, jamen Jönköping är väl oxå trevligt, eller? Hehe

Klockarbarn sa...

Oj, vad spännande det ska bli. Absolut bara kul att du låter min blogg vara med i länklistan. Tack för det. Vi bor ju dessutom nästan på samma plats...(Huskvarna).

Hemsytt sa...

Instämmer med alla andra, ska bli kul att få se dina alster, självklart får du länka till mig, har lagt in dig på min lista.

Carolina sa...

Välkommen till bloggvärlden!
Helt OK att du länkar till min sida

Gekko sa...

Bara trevligt att du länkar till mig! När ska vi få se något här då? Blir så nyfiken:-)

essko sa...

Låter lovande, välkommen ut i bloggvärlden! KOllar in här om ett tag, ser fram emot bilder!

Systickan sa...

Hej Mannagryn! Väntar med spänning på nästa inlägg.....ju fler sybloggar desto bättre!!!!

Mannagryn sa...

Tack allihop! Ja, nu känner jag verkligen pressen skulle inte ha sagt nåt, haha. Det blir tyvärr inte så mycket tid över till att sy när man jobbar full tid och mannen är i London och jobbar. Just för tillfället letar jag efter brun fleece att fodra en jacka till Noah, så när jag hittar och har sytt klart kommer det upp omedelbart! Tills dess tack för stödet. Amanda

Klockarbarn sa...

Har du kollat in tygaffären som ligger en gata nedanför Klostergatans rödljus. Om man står vid Klosterkungen och kikar ner mot Preem så ser man den på vänster sida (vet ju inte om du bott i Jkpg länge eller inte). I den affären finns allt möjligt och mycket som man inte heller vill ha ;-) men där kan det finnas brun fleece.