tisdag 23 oktober 2007

Och förstås ännu mera fynd




Dessutom hittade jag lite bredrandigt trikå, en hålmönstrad trikå, en meter lila mudd och lite annat smått och gott. Det sista här med träd på en grön bakgrung har varit en rullgardin och tyget är behandlat med något så det är rätt hårt, vet inte vad jag ska göra med det men mönstret är så fint. Några förslag?

4 kommentarer:

Jes sa...

Kanske en stor påse att fylla med alla leksaker. Eftersom tyget har lite stadga så säckar den inte i hop. Vet att florin sydde en jättefin leksakspåse för ett tag sen, titta gärna hos henne.

Maria sa...

Jag tycker också att trädtyget verkar passa bra till väskor, eller väggficka men då döljs ju mycket av det fina mönstret. Om du inte syr fickorna av samma tyg förstås! :)

Mannagryn sa...

Ja, jag har sett den fina påsen som florin gjorde och det var det första jag tänkte på. Det blir nog en sån eller kankse nån väska, jag kan aldrig bestämma mig och får ångest att klippa upp fint tyg.

BONGI sa...

Vilken nostalgitripp du bjuder på!! Tyget i mitten är jag uppväxt med (eller rättare sagt ett likadant), det var nämligen lakan som ofta bäddades med hemma hos mig! Hihi. Har länkat till dig från min blogg, hoppas det är OK!