söndag 21 oktober 2007

Velourisar



Idag han jag med att sy lite grann. Lite mudd byxor blev det, perfekt till dagis. Jag älskar den gula velouren, den randiga velouren kommer ifrån en kjol som jag sydde till mig själv på gymnasiet.

9 kommentarer:

Gekko sa...

Fina byxor! Den gula velouren ser ju härlig ut, var har du köpt den?

Klockarbarn sa...

Välkommen ut med första inlägget av dina alster. Håller med Gekko. Fint gult tyg.

hus och torp sa...

Jättefina.

Mannagryn sa...

Tack! Tyget kommer ifrån en tyg äffar här i Jönköping. Det är verkligen jätte fint, köpte det när dem hade lite rea kostade 110kr/m då var det halva priset. Vad ska bra velour kosta egentligen? Jag hade aldrig (tror jag inte) köpt det till 220kr/m. Men jag gillar så det mustiga gula, passar så fint med brunt. Tack för tygaffärs tipsen Klockarbarn. Amanda

Klockarbarn sa...

I lördags hittade jag brun velour i den tygaffären som ligger på smedjegatan. Det var all velour de hade. Fanns tyvärr ingen annan färg och den kostade 130kr/metern. Inte jättebilligt det heller.

Jes sa...

HAr inte varit här på ett tag ser jag. Välkommen med nya sidan, roligt att ha ett nytt ställa att titta in på. Jättefina byxor, gillar oxå det gula tyget.

Mannagryn sa...

Jag var inne i tygaffären igår för att kolla vem som tillverkar det fina gula tyget, det är kalikå. Affären har nu fått in en massa nya färger bl.a det ärtgröna som jag nånstans har lästa tt någon letar efter minns inte vem, tyget kostar 239kr/m så vi får se om det blir nåt köpt.

Klockarbarn sa...

Åh, det är jag som letar efter grönt tyg. Vilken affär pratar vi om?
Fast priset var ju i häftigaste laget. Får nog vänta in rean...

Mannagryn sa...

Va bra! Jag visste att jag hade läst det någonstans. Det är på Torpas tyger på klostergatan. Dem hade andra fina färger också men om jag inte minns fel var det inte så jätte mycket kvar av det gröna. När brukar dem ha tygrea? Är det efter jul? 239 kr är ju lite väl saftigt även om den är jättefin.